Case Study

Blackheath House Project

The refurbishment and extension of a dwelling to create a contemporary sport and spa facilities.

The client purchased the property in a peaceful and affluent area of Blackheath and wanted to keep the mood and style of the Edwardian mansion to reflect the architectural heritage of the era.

The house had a planning permission but some changes to the interior structure were made by the designer to rationalise the layout and make as much use of space as possible.

Project Info

The whole process of the property renovation included mainly the total transformation of the basement into a gymnasium area, swimming pool, including sauna and hammam.

Working closely with the client Natalia managed to create an extension by adding the luxury interior design to a new comfort zone of the existing house. She supplied and dressed the project with all finishes, fixtures, furniture and all contemporary equipment.

It was very important that the new extension of the Blackheath House would remain in keeping with the aesthetic mood of the whole building and create a new space for the family.

Client: Blackheath House

Project Type: Residential

Completion Year: 2013

Architect: Natalia Meleshkevich

Recent Projects

Commercial

The Bath House - Russian Banya

Spa project in Belgravia, London

Residential

Blackheath House Project

Residence in Blackheath, London

Interior

Banya Taiga Project

For Banya No.1 in London